Voodoo Memo Board Materia PINO

ACC-PINO

Compozitie: Pluta Aglomerata si Pioneze
Dimensiuni: Ø=102mm H=220mm
Se vinde la set de 4 bucăți.

Design: Daniel Caramelo

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

270,00 lei / BUC

TVA inclus

270,00 lei per BUC

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 4.00 BUC
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

PINO

PINO este un avizier/memo board de sine stătător, bi-funcțional: un loc de păstrare a listelor de activități precum și a celor de revenit. Amitește-ți de sarcinile importante, programările și termenele asumate sau exorcizează-ți biroul și nemulțumirile de acasă intr-un stil Vodoo. Dimensiunile și forma lui PINO îți permit sa-l muți cu ușurință în jurul tău, păstrându-ți notițele acolo unde le poți vedea. Dublat de ajutorul pe partea de management, forma sa umană, completată de inima gravată, poate fi metamorfozat cu ușurință într-un subiect al intențiilor tale nărăvașe. Dă-ți o șansă de recompensă, fă haz de nemulțumirea ta sau lasă notițele deoparte... și mergi mai departe.

MATERIA - CORK BY AMORIM

PLUTA reprezintă creația proprie cea mai avansată a naturii. Compoziția și caracteristicile sale nu pot fi replicate de nimic făcut de om. Obținută din scoarța stejarului de plută - semnătura nativă a bazinului de vest al Mării Mediterane - pluta este o materie primă complexă, care nicesită prelucrare sau transformare minimă înainte de utilizare.

Reutilizabilă și complet biodegradabilă, ea este cea mai versatilă și sustenabilă materie primă din lume - ecologic, social și economic. Impermeabilă la lichide și gaze, elastică, compresibilă, foarte rezistentă și totuși ușoară și plutitoare, potențialul plutei ca material de vârf al secolulului XXI a fost realizat doar acuma, cu o Cercetare-Dezvoltare avansată care împinge limitele inventivității. 

Vârful acestui avânt pentru inovație îl reprezintă compania portugheză AMORIM, lider mondial în industria plutei. Pe lângă aplicațiile înalt tehnologice din aeronautică, construcții și industria de vinificare AMORIM conduce un proiect ambițios de descoperire de aplicații noi și neașteptate pentru plută. Fuzionând calitățile senzoriale unice și personalitatea materialului cu perspicacitatea acestuia în design, MATERIA este o colecție de obiecte care funcționează bine și se simt bine în casele și împreună cu stilurile de viață moderne.

Pure și ușoare, relevante și totuși modeste, comode și palpabile, aceste obiecte se vor integra fără probleme în locuința și în viața ta de zi cu zi. Naturale, simple, fresh și abile - răspund la nevoi simple și universale. Aceastea se încadrează într-un vid mic vacant din viața ta, lăsat acolo de o acțiune în așteptare să se întâmple, obiectiv pe punctul de a fi îndeplinit. Cu utilizare și funcționalitate intuitivă, MATERIA își va găsi locul în locuița și biroul tău, predictibilul și neașteptatul de zi cu zi.

Scrie o recenzie

Voodoo Memo Board Materia PINO

Voodoo Memo Board Materia PINO

Compozitie: Pluta Aglomerata si Pioneze
Dimensiuni: Ø=102mm H=220mm
Se vinde la set de 4 bucăți.

Design: Daniel Caramelo

11 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!