Testimoniale

Am optat pentru pardoseala de pluta de la Corkline si dupa primirea comenzii ... sunt si mai convinsa ca acest "material minunat" nu poate fi intrecut la naturalete, aspect si textura. Livrare exact cum s-a stabilit si asistenta/indrumarea in timpul comenzii au fost de mare ajutor. Va multumim pentru succesul pe care il avem cu Corkline :-)

GARDEN ARTIST CSILL-OUT SRL

Am cumparat și am montat 90mp de pluta Originals Character de la CORKLINE, plus materialele de montaj si finisare. Sunt foarte incantat de pardoseala si o recomand cu drag. Functioneaza excelent cu incalzireain pardoseala, este placuta la umblat si foarte usor de intretinut. De asemenea este foarte competitiva la pret fata de un parchet laminat.

Radu Vadan

Am construit un zid din placi HAWAI WHITE. Am lucrat 2 persoane.Nu am avut deloc experientă și a fost necesară o zi pentru aproximativ 10MP. Trebuie lucrat cu atenție și rabdare, respectind etapele și timpi de montaj. Rezultatul este însă unul impresionant. Recomand să se monteze în camera luminoase pe un perete întreg, dar merge și pentru o cameră mai putin luminoasă cu expunere nordică. În acest caz ajută și la izolarea termică.

Constantin Deca

Produsele sunt foarte bune,ceva deosebit

Nicolae Paros

Placare de perete foarte frumoasa, de efect, exact cum se vede pe site.( binenteles mai spectaculoasă in realitate! Servicii asigurate cu promtitudine si raspundere. Bravo lor!

Daniel Tudor

Produse de calitate la prețuri rezonabile.Comunicare, consiliere și livrare la standarde profesionale. Recomand cu deosebită placere.

Boiangiu Stefan

Am comandat lambriu model Fiord natural si este minunat! Foarte frumos, toti cei care au venit pe la noi au fost surprinsi de felul cum arata: este natural dar in acelasi timp este deosebit, special. Va multumesc.

Brasoveanu Carmen

Am apreciat foarte mult modul in care este gestionata relatia cu clientii si sprijinul pe care l-am primit inca din primul moment. O experienta pe care o recomand fara ezitare.

Rares Dumitrel

Am cumparat placi de pluta de 20mm grosime pentru a imbunatati izolatia fonica in cele 3 camera de la etajul casei, precum si izolatia fonica a bailor. Pluta am utilizat-o in combinatie cu vata bazaltica, pentru a umple pereții din rigips. Am avut o echipa buna care a priceput exact ce trebuie sa faca astfel ca rezultatul final este excellent. Pot sa spun ca peretii au un comportament complet deosebit fată de niște pereti construiți la modul simplist, din rigips și cel mult cu o izolație din vata minerala in interior. Comportamentul la zgomote și lovituri depaseste cu mult asteptarile mele. Recomand 100% acest material pentru imbunatatirea confortului. Ca sa nu mai spunem ca e natural.....

Voicu Gabriel

Dupa instalare, parchet pluta + folie termica, am fost placut surprins. Calitatea, comoditatea cat si partea estetica au depasit Asteptarile. Recomand cu incredere! Abordare clienti - 100%. Multumesc Dorin.

Andrei Oboroceanu

Promtitudine, calitate, profesionalism.

Munteanu Haralambie

Consiliere si livrare ireprosabila. Recomand cu deosebita placere, atat produsele din pluta cat si acest furnizor.

Boiangiu Stefan

Nimic de reprosat !

Tutan Iulia

SPUNE-NE PAREREA TA:
Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!