Taburet Multifunctional Materia SENTA

ACC-SENTA

Compozitie: Pluta Aglomerata si Lemn
Dimensiuni: Ø=255mm H=443mm
Se vinde la set de 2 bucăți.

Design: Fernando Brizio

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

1 150,00 lei / BUC

TVA inclus

1 150,00 lei per BUC

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 2.00 BUC
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

SENTA

SENTA reprezintă o contradicție cu patru picioare, posibilitatea să stai atunci când ești în mișcare, să-ți armonizezi instinctele nomade și contemplative. Dovada vie a faptului că un taburet "împachetează și cară" îl poți asambla și utiliza oriunde. SENTA conține 4 picioare din lemn și o bază din plută aglomerată care este și rigidă și flexibilă, oferind o poziție de stat confortabilă. Tăiate în corpul din plută, două deschideri ovale atestă potențialul funcțional al taburetului. Fără un spațiu predestinat în casă, acesta poate adăuga cu ușurință încă o persoană la masa de cină sau să-ți ofere mai mult spațiu în bucătărie.

Picioarele intră în spațiile ovale ale corpului taburetului pentru transport și depozitare facile. Tabureții SENTA pot fi utilizați inclusiv pentru un picnic cu familia, o escapadă la pescuit sau ieșire la țară. Răsăritul sau apusul cer mereu câteva minute din întreaga ta atenție... bucură-te de viață.

MATERIA - CORK BY AMORIM

PLUTA reprezintă creația proprie cea mai avansată a naturii. Compoziția și caracteristicile sale nu pot fi replicate de nimic făcut de om. Obținută din scoarța stejarului de plută - semnătura nativă a bazinului de vest al Mării Mediterane - pluta este o materie primă complexă, care nicesită prelucrare sau transformare minimă înainte de utilizare.

Reutilizabilă și complet biodegradabilă, ea este cea mai versatilă și sustenabilă materie primă din lume - ecologic, social și economic. Impermeabilă la lichide și gaze, elastică, compresibilă, foarte rezistentă și totuși ușoară și plutitoare, potențialul plutei ca material de vârf al secolulului XXI a fost realizat doar acuma, cu o Cercetare-Dezvoltare avansată care împinge limitele inventivității. 

Vârful acestui avânt pentru inovație îl reprezintă compania portugheză AMORIM, lider mondial în industria plutei. Pe lângă aplicațiile înalt tehnologice din aeronautică, construcții și industria de vinificare AMORIM conduce un proiect ambițios de descoperire de aplicații noi și neașteptate pentru plută. Fuzionând calitățile senzoriale unice și personalitatea materialului cu perspicacitatea acestuia în design, MATERIA este o colecție de obiecte care funcționează bine și se simt bine în casele și împreună cu stilurile de viață moderne.

Pure și ușoare, relevante și totuși modeste, comode și palpabile, aceste obiecte se vor integra fără probleme în locuința și în viața ta de zi cu zi. Naturale, simple, fresh și abile - răspund la nevoi simple și universale. Aceastea se încadrează într-un vid mic vacant din viața ta, lăsat acolo de o acțiune în așteptare să se întâmple, obiectiv pe punctul de a fi îndeplinit. Cu utilizare și funcționalitate intuitivă, MATERIA își va găsi locul în locuița și biroul tău, predictibilul și neașteptatul de zi cu zi.

Scrie o recenzie

Taburet Multifunctional Materia SENTA

Taburet Multifunctional Materia SENTA

Compozitie: Pluta Aglomerata si Lemn
Dimensiuni: Ø=255mm H=443mm
Se vinde la set de 2 bucăți.

Design: Fernando Brizio

11 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!