Recipiente Sare/Piper Materia PAR

ACC-PAR

Compozitie: Pluta Aglomerata si Sticla
Dimensiuni: Ø=41mm H=88mm
Se vinde la set de 4 bucăți.

Design: Nendo

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

270,00 lei / BUC

TVA inclus

270,00 lei per BUC

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 4.00 BUC
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

PAR

Un mîner, un clește, un recipent sunt tot ce îi ia magicului să se întâmple: un ingredient este însuflețit, o mixtură este pusă la locul ei, un amestec devine delicatesă. Superioare multor alte braduri flamboiante, cu toate acestea reprezintă alchemia liniștită a sării și piperului care presupune deliciul sau dezastrul în bucătărie.

Utilizate înțelept ele restabilesc sensurile, stimulând papilele gustative și conducând un tacâm spre perfecțiune. Totuși la fel de ușor, ele pot dărâma o aromă delicată, distruge gustul și duce mâncarea la coșul de gunoi.

Cu PAR poți păstra aceste ingrediente potente în siguranță: etanșate de dopul de plută - baza. Corpul din sticlă transparentă lasă ingredientele vizibile mereu. Potrivite confortabil în mâna ta, aceste recipiente se bazează pe o componentă din plută pentru suport vertical, păstrare bună și control etanșat al conținutului.

MATERIA - CORK BY AMORIM

PLUTA reprezintă creația proprie cea mai avansată a naturii. Compoziția și caracteristicile sale nu pot fi replicate de nimic făcut de om. Obținută din scoarța stejarului de plută - semnătura nativă a bazinului de vest al Mării Mediterane - pluta este o materie primă complexă, care nicesită prelucrare sau transformare minimă înainte de utilizare.

Reutilizabilă și complet biodegradabilă, ea este cea mai versatilă și sustenabilă materie primă din lume - ecologic, social și economic. Impermeabilă la lichide și gaze, elastică, compresibilă, foarte rezistentă și totuși ușoară și plutitoare, potențialul plutei ca material de vârf al secolulului XXI a fost realizat doar acuma, cu o Cercetare-Dezvoltare avansată care împinge limitele inventivității. 

Vârful acestui avânt pentru inovație îl reprezintă compania portugheză AMORIM, lider mondial în industria plutei. Pe lângă aplicațiile înalt tehnologice din aeronautică, construcții și industria de vinificare AMORIM conduce un proiect ambițios de descoperire de aplicații noi și neașteptate pentru plută. Fuzionând calitățile senzoriale unice și personalitatea materialului cu perspicacitatea acestuia în design, MATERIA este o colecție de obiecte care funcționează bine și se simt bine în casele și împreună cu stilurile de viață moderne.

Pure și ușoare, relevante și totuși modeste, comode și palpabile, aceste obiecte se vor integra fără probleme în locuința și în viața ta de zi cu zi. Naturale, simple, fresh și abile - răspund la nevoi simple și universale. Aceastea se încadrează într-un vid mic vacant din viața ta, lăsat acolo de o acțiune în așteptare să se întâmple, obiectiv pe punctul de a fi îndeplinit. Cu utilizare și funcționalitate intuitivă, MATERIA își va găsi locul în locuița și biroul tău, predictibilul și neașteptatul de zi cu zi.

Scrie o recenzie

Recipiente Sare/Piper Materia PAR

Recipiente Sare/Piper Materia PAR

Compozitie: Pluta Aglomerata si Sticla
Dimensiuni: Ø=41mm H=88mm
Se vinde la set de 4 bucăți.

Design: Nendo

11 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!