Conform OUG Nr. 34/2014 consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract de vanzare-cumparare la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere in urmatoarele conditii:
 - va fi trimisa o solicitare scrisa catre vanzator la adresa de mail office@corkline.ro pana cel mai tarziu ziua a 14-a de la data receptionarii produselor.
 - in urma confirmarii vanzatorului, cumparatorul va trimite sau aduce produsul/produsele catre vanzator pe cheltuiala cumparatorului.
 - cumparatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, vanzatorul rezervandu-si dreptul de a refuza primirea produselor deteriorate sau compensarea partiala a valorii produselor.

Nota importanta: In cazul trimiterii produselor returnate prin curier, cumparatorul va trebui sa achite costul trimiterii la curier, iar livrarea sa nu fie cu ramburs, contravaloarea produselor va fi returnata in contul cumparatorului in maxim 15 zile de la primirea produselor, in urma receptiei cantitative si calitative a produselor. Pentru expeditiile care au beneficiat de Transpor Gratuit la livrare, va fi dedus din valoarea de returnat costul transportului tur.

Ne rezervam dreptul deducerii din valoarea produsului returnat a contravalorii oricarei daune fizice si/sau morale aduse produsului si aspectului acestuia.

Produsele vor fi aduse/trimise la urmatoarea adresa: Bd. Ghencea, Nr. 126-132 (incinta Home & Design Mall), Sector 6, Bucuresti.

Date de identificare ale Vanzatorului:
CORKLINE SRL
CUI: RO 25541362
Nr. Inreg. in Reg. Com. Ilfov: J23/137/2015


Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!