PARKY Master Valley Oak Premium

MAXB194

Parchet din Lemn și strat intermediar din HDF
Dimensiuni: 1.506 x 166 x 10mm
Protecție: Titanium - 8 straturi de lac
Finisaj: Periat, Super Mat
Clasa de trafic: 33 - intens comercial
Garanție: Rezidential - pe Viață, Comercial - 10 ani
Montaj Flotant cu sistem de îmbinare patentat UNIFIT
Compatibil pe încălzire în pardoseală, R = 0,073 m2K/W
Ambalaj: 2,00 m2
Prețul afișat este per m2. 


Mai multe detalii

Livrare 2-3 Saptamani

260,00 lei / M2

TVA inclus

260,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Acest produs nu este vandut individual. Trebuie sa selectezi cel putin 50 cantitate pentru acest produs.

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 2.00 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareSolicita Termen de Livrare
Brand si ColectiePARKY Master
DesignFull Plank
Tip MontajFlotant si Lipit
Dimensiuni1506 x 166 mm
Grosime10 mm
FinisajLac
Clasa Trafic33 - Intens Comercial
Garantie Spatii RezidentialePe Viata
Garantie Spatii Comerciale10 Ani
BizotMicro-Bizot 4 Laturi
Spatii UmedeNu
Incalzire in PardosealaDa

PARKY - It's good to live on Wood

Lemnul este ceva de iubit. 
Aduce natura în casa ta. Datorită unicității și caracteristicilor lemnului, nici o placă nu este la fel. Frumusețea imperfecțiunilor datorate fibrei si texturii lemnului dau viață pardoselii tale. Ușor de montat ca un parchet laminat, fără grijă și întreținere specială ca în cazul vinyl-ului, dar care păstrează căldura și eleganța lemnului.

Așa cum lemnul crescut sustenabil devine tot mai rar, suntem extrem de atenți în utilizarea acestuia. Utilizând furniruri - fâșii fine tăiate din lemn real, maximizăm utilitatea lemnului recoltat după decade de creștere. Sporim duritatea fâșiilor de lemn cu un suport de HDF - placă din fibră cu densitate mare obținută 100% din lemn reciclat, astfel creăm un parchet natural care este mai rezistent și mai durabil decât parchetul din lemn masiv.

Scopul nostru este să creăm pardoseli din lemn care inspiră. De mai mult de 40 ani PARKY a inovat procesul de producție pentru a obține un finisaj solid, potrivit pentru utilizare intensă și chiar în spații comerciale. Totul este produs în Belgia, în inima Europei, cu ajutorul și cunoștințele unei echipe uimitoare. Lucrăm intens pentru a crea decoruri fabuloase, durabilitate la nivelul următor și prețuri corecte din lemn plin de caracter. Toate acestea pentru ca tu să obții aspectul și atingerea interiorului visurilor tale.

Finisajul Titanium este compus din 8 straturi robuste de lac, făcând Parchetul Natural de 2 ori mai rezistent la zgârieturi și pregătit pentru utilizare intensă.De ce PARKY?

LEMN REAL


Simte lemnul real. Fiecare parchet Parky este finisat cu un strat de contact din lemn de specie autentic, din stejar sau nuc. La fel ca un parchet din lemn masiv, nu există două plăci asemănătoare. Un aspect frumos natural, combinat cu căldura și atingerea lemnului.

O ALEGERE SUSTENABILĂ

Lemnul este prețios. Prin urmare îl folosim cu moderație: folosim doar un strat subțire din lemn pentru stratul superior. În acest fel folosim de 25 de ori mai puțin lemn decât este necesar pentru producerea unui parchet din lemn masiv. Fiecare copac utilizat vine din păduri gestionate sustenabil. În plus, 100% din energia consumată în producție o primim din surse regenerabile cum ar fi energia solară sau eoliană. În cele din urmă, rumegușul și deșeurile de lemn rezultate în urma procesului de producție sunt utilizate pentru încălzirea pardoselii în perioada iernii. Pentru PARKY, viitorul este o lume neutră CO2.
SUPRAFAȚĂ IMPERMEABILĂ


Placa de parchet PARKY are o suprafață impermeabilă, care reține apa pentru cel puțin 12 ore. Atât suprafața plăcii, cât și și sistemul de îmbinare sunt protejate, datorită tehnologiei Aqua Sealing Complete. Aceasta face pardoseala ta rezistentă la picături pentru scurgerile și stropirile zilnice. 
                     
DURITATE SPORITĂ ȘI REZISTENȚĂ LA ZGÂRIETURI

Parchetul PARKY este foarte dur. Pe de o parte, stratul superior din lemn este presat pe o placă de fibră cu densitate mare (HDF), care face parcetul mai dur și mai stabil dimenional decât orice parcet tradițional din lemn masiv sau stratificat.

De partea cealaltă, stratul superior din lemn este finisat cu finisajul Titanium, care constă în 8 straturi robuste de lac. Aceasta face parchetul tău de 2 ori mai rezistent la zgârieturi decât un finisaj clasic de lac și este pregătit pentru utilizare intensă, chiar și în spații comerciale. Utilizează PARKY fără griji în bucătărie sau în proiecte mai mari cu trafic intens, cum ar fi hoteluri, birouri, magazine retail...

Scrie o recenzie

PARKY Master Valley Oak Premium

PARKY Master Valley Oak Premium

Parchet din Lemn și strat intermediar din HDF
Dimensiuni: 1.506 x 166 x 10mm
Protecție: Titanium - 8 straturi de lac
Finisaj: Periat, Super Mat
Clasa de trafic: 33 - intens comercial
Garanție: Rezidential - pe Viață, Comercial - 10 ani
Montaj Flotant cu sistem de îmbinare patentat UNIFIT
Compatibil pe încălzire în pardoseală, R = 0,073 m2K/W
Ambalaj: 2,00 m2
Prețul afișat este per m2. 


21 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!