Parchet Pluta Wood Natural Elegant Oak

80003628

Compozitie: 1 strat de fibra reciclata de lemn cu densitate mare, 2 straturi de PLUTA si decorul dat de un print digital de ultima generatie.
Compatibil incalzire in pardoseala
Clasa Trafic 33. Garantie 25 Ani in Spatii Rezidentiale.
Dimensiuni: 1220x185x9mm
Ambalaj: 1,806 m2

Mai multe detalii

Livrare 4-6 saptamani

204,00 lei / M2

TVA inclus

204,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 1.81 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani
Tip MontajFlotant
Dimensiuni1220 x 185 mm
Grosime9 mm
FinisajHRT
Clasa Trafic33 - Intens Comercial
Garantie Spatii Rezidentiale25 Ani
Garantie Spatii Comerciale10 Ani
BizotMicro-Bizot 4 Laturi
Spatii UmedeNu
Incalzire in PardosealaDa

Wood Natural este o pardoseala rezistenta, conceputa sa dureze. Aceasta combina sustenabilitatea cu decorurile printate digital atractive vizual. Wood Natural ofera de asemenea, datorita prezentei plutei, confort termic si acustic exceptional, facandu-l o obtiune confortabila si sustenabila pentru cei ce prefera decoruri de lemn fara sa taie nici un copac.

Wood Natural este o pardoseala flotanta fara continut de PVC care combina proprietatile naturale ale plutei cu o tehnologie avansata de suprafata. Disponibila intr-o selectie de decoruri de lemn extrem de realiste cu reliefare in structura. Solutie de parchet flotant, potrivita pentru cele mai pretentioase spatii rezidentiale si spatii comerciale cu trafic intens. Structura multistratificata a Wood Natural include un strat intermediar din fibra reciclata de lemn cu densitate mare (NFC) cu doua straturi de pluta pentru spor de confort si performanta.

 Structura Compozita fara continut de PVC
 Contine Pluta
 Tehnologie Avansata de print Digital
 Textura Naturala

1. LAC DE PROTECTIE DE INALTA CALITATE CU TEXTURA RELIEFATA 3D

2. DECOR PRINTAT DIGITAL DIRECT PE PLUTA

3. STRAT DIN PLUTA AGLOMERATA

4. STRAT INTERMEDIAR DIN FIBRA RECICLATA DE LEMN CU DENSITATE MARE CU SISTEM DE IMBINARE 2G

5. STRAT IZOLATOR DIN PLUTA INTEGRAT

BENEFICIILE PLUTEI:

CONFORT

LINISTE - Pluta este un absorbant fonic natural extrem de eficient deoarece celulele acesteia functioneaza ca un izolator acustic. Comparand zgomotul pasilor intre pluta si pardoselile laminate, testele confirma ca pardoselile din pluta au un rezultat exceptional reducand zgomotul pasilor cu pana la 53%.

IZOLATOR TERMIC NATURAL - Proprietatile naturale de izolator termic ale plutei fac pardoselile din pluta extrem de eficiente energetic oferind o atingere placuta, chiar si descult si o temperatura optima pe tot parcursul anului, ceea ce contribuie la o stare de confort general.

SANATATE

CONFORT IN TIMPUL MERSULUI - Deoarece atenueaza impacturile si ofera confort tactil, pluta este potrivita indeosebi pentru echilibrul si starea de bine a corpului uman. Flexibilitatea naturala a materialului are ca rezultat confortul si usurinta in miscare, usurand impacturile in corpul nostru, reducand in acelasi timp tensiunile din articulatii.

CALITATEA AERULUI INTERIOR -  Pardoselile din Pluta respecta cele mai stricte standarde de calitate a aerului interior, fiind testate la aproximativ 2000 de potentiale substante chimice.

PERFORMANTA

REZISTENTA LA IMPACT - Elasticitatea si compresibilitatea plutei ii permit sa se adapteze la presiune. Cand este supusa compresiei, nu-si pierde flexibilitatea, revenind la forma si volumul initial fara sa se deformeze.

CONCEPUT SA PERFORMEZE - Pardoselile din Pluta sunt concepute sa reziste in cele mai solicitante conditii, mereu cu o stabilitate incredibila si performanta exceptionala.


SUSTENABILITATE

INSPIRAT DIN NATURA, Parchetul din Pluta reprezinta un echilibru unic intre creatia de produse inovative si protectia mediului.

Scrie o recenzie

Parchet Pluta Wood Natural Elegant Oak

Parchet Pluta Wood Natural Elegant Oak

Compozitie: 1 strat de fibra reciclata de lemn cu densitate mare, 2 straturi de PLUTA si decorul dat de un print digital de ultima generatie.
Compatibil incalzire in pardoseala
Clasa Trafic 33. Garantie 25 Ani in Spatii Rezidentiale.
Dimensiuni: 1220x185x9mm
Ambalaj: 1,806 m2

21 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!