Parchet Pluta HydroNatural Minimal Stone White

80003709

Parchet din Pluta compus dintr-un strat de baza rigid din pluta si polimer si un strat decorativ care reprezinta un print digital de ultima generatie cu textura reliefata 3D care reproduce foarte realistic textura naturala a pietrei.
Compatibil incalzire in pardoseala
Rezistenta la Trafic Intens. Garantie pe Viata in Spatii Rezidentiale.
100% Impermeabil
Dimensiuni: 910x300x7mm
Ambalaj: 1,638 m2

Mai multe detalii

Livrare 4-6 saptamani

225,00 lei / M2

TVA inclus

225,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 1.64 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani
Tip MontajFlotant
Dimensiuni910 x 300 mm
Grosime7 mm
FinisajHRT
Clasa Trafic33 - Intens Comercial
Garantie Spatii RezidentialePe Viata
Garantie Spatii Comerciale10 Ani
BizotMicro-Bizot 4 Laturi
Spatii UmedeDa
Incalzire in PardosealaDa

HydroNatural este o pardoseala flotanta impermeabila cu strat de baza rigid din pluta fara continut de PVC. Sistemul universal de imbinare 2G permite o instalare rapida si usoara, care este ideala pentru renovari. HydroNatural poate fi instalat in spatii rezidentiale si comerciale (calsa de trafic 33). Tehnologia de print digital cu textura reliefata 3D creeaza un decor foarte realistic care reproduce textura naturala de lemn si piatra, oferind o selectie remarcabila de modele de parchet.

Stone HydroNatural este o pardoseala inovativa care asigura atat durabilitate cat si sustenabilitate. Pe langa performanta remarcabila, prezinta o textura autentica obtinuta printr-o tehnologie avansata de imprimare digitala direct pe pluta.

Stone HydroNatural ofera aparenta pietrei naturale obtinuta datorita tehnologiei avansate de print digital. Acesta ofera practicitatea unei pardoseli impermeabile si fara continut de PVC pe o baza sustenabila, fiind o alegere rezistenta si eco-friendly.

Stone - Perormanta noastra. Confortul tau.
Simte confortul in timpul mersului si izolatia termica exceptionala, chiar si atunci cand pasesti descult. Colectiile Stone ofera decoruri unice de piatra impreuna cu confortul neasemuit al plutei care va eleva orice spatiu oferind o atmosfera calda pe parcursul intregului an.

 Impermeabil 
 Structura Compozita fara continut de PVC
 Contine Pluta
 
 Tehnologie Avansata de print Digital
 Textura Naturala

1. LAC DE PROTECTIE DE INALTA CALITATE CU TEXTURA RELIEFATA 3D

2. DECOR PRINTAT DIGITAL DIRECT PE PLUTA

3. STRAT DE BAZA DIN COMPOZIT DE PLUTA CU SISTEM DE IMBINARE 2G

BENEFICIILE PLUTEI:

CONFORT

LINISTE - Pluta este un absorbant fonic natural extrem de eficient deoarece celulele acesteia functioneaza ca un izolator acustic. Comparand zgomotul pasilor intre pluta si pardoselile laminate, testele confirma ca pardoselile din pluta au un rezultat exceptional reducand zgomotul pasilor cu pana la 53%.

IZOLATOR TERMIC NATURAL - Proprietatile naturale de izolator termic ale plutei fac pardoselile din pluta extrem de eficiente energetic oferind o atingere placuta, chiar si descult si o temperatura optima pe tot parcursul anului, ceea ce contribuie la o stare de confort general.

SANATATE

CONFORT IN TIMPUL MERSULUI - Deoarece atenueaza impacturile si ofera confort tactil, pluta este potrivita indeosebi pentru echilibrul si starea de bine a corpului uman. Flexibilitatea naturala a materialului are ca rezultat confortul si usurinta in miscare, usurand impacturile in corpul nostru, reducand in acelasi timp tensiunile din articulatii.

CALITATEA AERULUI INTERIOR -  Pardoselile din Pluta respecta cele mai stricte standarde de calitate a aerului interior, fiind testate la aproximativ 2000 de potentiale substante chimice.

PERFORMANTA

REZISTENTA LA IMPACT - Elasticitatea si compresibilitatea plutei ii permit sa se adapteze la presiune. Cand este supusa compresiei, nu-si pierde flexibilitatea, revenind la forma si volumul initial fara sa se deformeze.

CONCEPUT SA PERFORMEZE - Pardoselile din Pluta sunt concepute sa reziste in cele mai solicitante conditii, mereu cu o stabilitate incredibila si performanta exceptionala.


SUSTENABILITATE

INSPIRAT DIN NATURA, Parchetul din Pluta reprezinta un echilibru unic intre creatia de produse inovative si protectia mediului.

Scrie o recenzie

Parchet Pluta HydroNatural Minimal Stone White

Parchet Pluta HydroNatural Minimal Stone White

Parchet din Pluta compus dintr-un strat de baza rigid din pluta si polimer si un strat decorativ care reprezinta un print digital de ultima generatie cu textura reliefata 3D care reproduce foarte realistic textura naturala a pietrei.
Compatibil incalzire in pardoseala
Rezistenta la Trafic Intens. Garantie pe Viata in Spatii Rezidentiale.
100% Impermeabil
Dimensiuni: 910x300x7mm
Ambalaj: 1,638 m2

7 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!