Panouri Lemn Stratificat STP Design Hexagon 580 (50 culori) Nou

Panouri Lemn Stratificat STP Design Hexagon 580 (50 culori)

Hexagon580

Panouri Decorative din Lemn Stratificat
Disponibil în toate cele 3 colecții: Wood+, FiorWood, Woodpeak
peste 50 culori, diverse finisaje
Dimensiuni: 580x502 mm
Nu este disponil pentru comanda On-line
Comandă minimă 50 m2
Prețul afișat este cel de pornire, în funcție de colecție, strat intermediar, dimensiuni, culoare și finisaj, prețul va fi calculat personalizat pentru fiecare proiect.

Mai multe detalii

Livrare 4-6 saptamani

510,00 lei / M2

TVA inclus

510,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Acest produs nu este vandut individual. Trebuie sa selectezi cel putin 50 cantitate pentru acest produs.

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 1.00 M2
 • Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
 • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
 • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

STP - Inovație Pură

Creativitate, pasiune și dragoste pentru tehnologie aplicate designului. Acesta este gândul care ghidează o companie precum STP către soluții care îmbină eleganța și abilitățile tehnologice.

STP oferă un material unic prin caracteristicile și efectele sale: LEMNUL. Mai multe specii de lemn modulate pe o varietate de forme: de la plăci cu iz contemporan la noi forme care permit amenajări speciale și combinații originale. W+ Design și WoodMosaic dezvăluie geometrii și linii fine pentru decorarea de spații confortabile, deoarece lemnul nu este doar un material....ci mult mai mult.

LEMNUL este un material surprinzător datorită culorii, texturii și nuanțelor sale, cu toate beneficiile unui material 100% natural, care trebuie protejat. STP urmărește o politică eco-sustenabilă, limitând deșeurile și sprijinind reînnoirea resurselor.

LockSTP este un sistem patentat la nivel mondial, bazat pe nut și feder alternat într-o dimensiune modulară de 290 mm care, împreună cu inelele de blocare de precizie asigură o îmbinare perfectă fără utilizarea de adezivi. Un sistem inovativ de pardoseală fără adeziv care permite mereu modele nelimitate și unice.


Beneficii:

 • 100% Made in Spain
 • Selecție bogată de culori, stiluri și formate
 • Sistem modular bazat pe nut și feder alternativ, care împreună cu inelele de blocare de precizie asigură o stabilitate dimensională excelentă și rezistență la umiditate fără utilizarea de adezivi.
 • Marca CE
 • Certificat FSC
 • Compatibil pentru încălzirea în pardoseală
 • Respect față de natură
 • Design-uri unice, flexibile și nelimitate
 • Placă perfect dreaptă, cu strat suport contra-balans din lemn pentru extra stabilitate și un strat de grund anti-flamare pentru a îmbunătăți rezistența la foc și a evita excesul de umiditate.
 • Antibacterian
 • Durabilitate biologică (EN 335-1 & 2): Clasa 1
 • Emisii formaldehide (EN 717-2): E1. Emisiile produselor LockSTP sunt 97%, sub nivelul maxim admis.

12 straturi de lac anti-fisurareFinisaj rezistent la trafic intensFinisaj rezistent la trafic intens
Finisaj periat, pori deschiși, care evidențiază esența lemnuluiFinisaj periat, pori deschiși, care evidențiază esența lemnuluiFinisaj periat, pori deschiși, care evidențiază esența lemnului
Strat superior din lemn nobil de 3 mm, lemn select fără noduri, care dă un stil contemporan high-end.Strat superior din lemn nobil de 0,6 mm, păstrează senzația și căldura lemnului.Strat superior din lemn nobil de 0,6 mm, păstrează senzașia și căldura lemnului.
Strat intermediar de 12 mm, compus din 9 straturi alternative din placaj 100% de mesteacăn, asigură produsului o stabilitate dimensională excelentă și rezistență la umiditate. Strat intermediar de 9 mm, compus din 7 straturi alternative din placaj 100% de mesteacăn, asigură produsului o stabilitate dimensională excelentă și rezistență la umiditate. Strat intermediar de 9 mm, din HDF, ce face produsul extrem de dur, rigid și rezistent la șocuri.
Produs din 2 straturi, rezistent, mai stabil și drept decât un parchet din lemn masiv.Parchet eco-sustenabil, compus din materie primă optimizată, utilizând un strat mai subțire de resursă naturală.Parchet eco-sustenabil, compus din materie primă optimizată, utilizând un strat mai subțire de resursă naturală.
Produs high-end, compatibil pentru aplicații rezidențiale și comerciale.Lemn real autentic, la preț corect, compatibil pentru aplicații rezidențiale și comerciale.Lemn real autentic, la preț corect, compatibil pentru aplicații rezidențiale și comerciale.
Rezistență la foc (EN-13501): Clasa C fl-s1Rezistență la foc (EN-13501): Clasa C fl-s1Rezistență la foc (EN-13501): Clasa B fl-s1
Emisii VOC (ISO 16000-6:2006): A+ (< 1000 mg/m3)Emisii VOC (ISO 16000-6:2006): A+ (< 1000 mg/m3)Placă din Fibră cu densitate mare, peste 900 kg/m3

Scrie o recenzie

Panouri Lemn Stratificat STP Design Hexagon 580 (50 culori)

Panouri Lemn Stratificat STP Design Hexagon 580 (50 culori)

Panouri Decorative din Lemn Stratificat
Disponibil în toate cele 3 colecții: Wood+, FiorWood, Woodpeak
peste 50 culori, diverse finisaje
Dimensiuni: 580x502 mm
Nu este disponil pentru comanda On-line
Comandă minimă 50 m2
Prețul afișat este cel de pornire, în funcție de colecție, strat intermediar, dimensiuni, culoare și finisaj, prețul va fi calculat personalizat pentru fiecare proiect.

30 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!