Panouri Decorative Prime XL Moonstone

MUXLMST03

Panouri decorative rigide din lemn usor de plop, suport acustic din pluta naturala si furnir din pluta natural.
Dimensiuni: 1480 x 600 x 13 mm
Confort termic și fonic
Instalare: CLIP 2 FIX® (nu este inclus) sau adeziv.

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

1 050,00 lei / M2

TVA inclus

1 050,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 3.55 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

Panourile Prime XL îmbină perfect caracteristicele PLUTEI și LEMNULUI, rezultând un produs avansat tehnologic cu funcționalitate excepțională. Ideale pentru placarea pereților, tavanelor, moblierului și pentru a servi drept separatoare de spațiu, panourile Prime XL redefinesc versatilitatea în design. Cu sistemul exclusiv de instalare CLIP 2 FIX® de la Muratto, aceste panouri sunt ușor de manevrat și instalat, oferind o notă catifelată și sofisticată oricărui spațiu.

Dimensiuni: 1480 x 600 x 13 mm

Material: panouri din lemn ușor de plop - certificat PEFC și CARB II / TSCA VI, un strat suport acustic din plută naturală, un strat de furnir din plută naturală (furnir Primecork), culoarea naturală a plutei sau pigmenți de culoare, precum și un strat de finisaj. 

Compoziția panoului:
 - 2 mm strat suport acustic din plutaă aglomerată
 - 8 mm lemn ușor de plop - certificat PEFC și CARB II / TSCA VI
 - 3 mm furnir din plută naturală (același furnir utilizat și în cazul plăcilor decorative Primecork)

Instalare:
 - CLIP 2 FIX® (recomandăm utilizarea sistemului exclusiv de instalare Muratto CLIP 2 FIX®, care vă permite să evitați utilizarea adezivilor și să relocați panorurile pe viitor vără deteriorarea acestora)
 - prin lipire cu adeziv.

Pentru utilizarea CLIP 2 FIX ®, luați în considerare următorul necesar de materiale:
- pentru fiecare placă 4 profile cu lungimea de 1,47 metri lineari ( 2 pentru placă și 2 pentru perete) + 10 clips-uri + 16 șuruburi.


Despre MURATTO


Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

Scrie o recenzie

Panouri Decorative Prime XL Moonstone

Panouri Decorative Prime XL Moonstone

Panouri decorative rigide din lemn usor de plop, suport acustic din pluta naturala si furnir din pluta natural.
Dimensiuni: 1480 x 600 x 13 mm
Confort termic și fonic
Instalare: CLIP 2 FIX® (nu este inclus) sau adeziv.

22 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!