Panouri Decorative Prime XL Dark Grey

MUXLDGR03

Panouri decorative rigide din lemn usor de plop, suport acustic din pluta naturala si furnir din pluta natural.
Dimensiuni: 1480 x 600 x 13 mm
Confort termic și fonic
Instalare: CLIP 2 FIX® (nu este inclus) sau adeziv.

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

998,00 lei / M2

TVA inclus

998,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 3.55 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

Panourile Prime XL îmbină perfect caracteristicele PLUTEI și LEMNULUI, rezultând un produs avansat tehnologic cu funcționalitate excepțională. Ideale pentru placarea pereților, tavanelor, moblierului și pentru a servi drept separatoare de spațiu, panourile Prime XL redefinesc versatilitatea în design. Cu sistemul exclusiv de instalare CLIP 2 FIX® de la Muratto, aceste panouri sunt ușor de manevrat și instalat, oferind o notă catifelată și sofisticată oricărui spațiu.

Dimensiuni: 1480 x 600 x 13 mm

Material: panouri din lemn ușor de plop - certificat PEFC și CARB II / TSCA VI, un strat suport acustic din plută naturală, un strat de furnir din plută naturală (furnir Primecork), culoarea naturală a plutei sau pigmenți de culoare, precum și un strat de finisaj. 

Compoziția panoului:
 - 2 mm strat suport acustic din plutaă aglomerată
 - 8 mm lemn ușor de plop - certificat PEFC și CARB II / TSCA VI
 - 3 mm furnir din plută naturală (același furnir utilizat și în cazul plăcilor decorative Primecork)

Instalare:
 - CLIP 2 FIX® (recomandăm utilizarea sistemului exclusiv de instalare Muratto CLIP 2 FIX®, care vă permite să evitați utilizarea adezivilor și să relocați panorurile pe viitor vără deteriorarea acestora)
 - prin lipire cu adeziv.

Pentru utilizarea CLIP 2 FIX ®, luați în considerare următorul necesar de materiale:
- pentru fiecare placă 4 profile cu lungimea de 1,47 metri lineari ( 2 pentru placă și 2 pentru perete) + 10 clips-uri + 16 șuruburi.


Despre MURATTO


Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

Scrie o recenzie

Panouri Decorative Prime XL Dark Grey

Panouri Decorative Prime XL Dark Grey

Panouri decorative rigide din lemn usor de plop, suport acustic din pluta naturala si furnir din pluta natural.
Dimensiuni: 1480 x 600 x 13 mm
Confort termic și fonic
Instalare: CLIP 2 FIX® (nu este inclus) sau adeziv.

22 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!