NEW ORLEANS Stejar ABC Uleiat

8200013/RW04247D

Parchet din Lemn Triplu-Stratificat Stejar.
Dimensiuni: 15 x 190 x 1900 mm ( Full-Plank).
Selectie Lemn: ABC / 1 Lamela / Periat / Patina Alba / Finisat cu Ulei Natural
Imbinare Lock & Fold. Montaj Flotant sau prin Lipire
Grosime strat nobil de stejar - 4 mm.
Compatibil incalzire in pardoseala,R = 0.110 m2K/W
Ambalaj: 2,888 m2
*maxim 30% din placile din ambalaj pot fi din 2 bucati

Mai multe detalii

Livrare 10-15 zile

408,00 lei / M2

TVA inclus

408,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Acest produs nu este vandut individual. Trebuie sa selectezi cel putin 10 cantitate pentru acest produs.

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 2.89 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 10-15 zile
Brand si ColectieWicanders Parquet Kentucky
DesignFull Plank
Tip MontajFlotant si Lipit
Dimensiuni1900 x 190 mm
Grosime15 mm
FinisajUlei Natural
Clasa Trafic31 - Redus Comercial
Garantie Spatii Rezidentiale15 Ani
BizotBizot 2 Laturi
Spatii UmedeNu
Incalzire in PardosealaDa

COLECȚIA Kentucky

O colecție atractivă de plăci de stejar 1-strip care se potrivesc cu mai multe stiluri de decor interior. Tonul natural al stejarului finisat cu ulei, culoarea alb, colorat, maro sau fumuriu oferă o varietate largă de nuanțe de lemn. Suprafețele răzuite și periate manual creează un contrast sofisticat și exclusiv cu ambianțele moderne de acasă.

Această colecție de calitate superioară arată nuanța caldă și mai intensă a pardoselilor. Plăci de stejar antichizate, rustice și periate manual, cu stratul nobil învechit manual îmbunătățesc semnele individuale și naturale ale unei podele din lemn îmbătrânit.

Această colecție este foarte rustică, dar modernă și exclusivistă. Plăcile cu crăpături mari, periate adânc cu urme de tăieturi, culorile vibrante sau subtile, finisate cu uleiuri naturale oxidate sunt perfecte pentru un aspect individual și elegant.

WICANDERS WOOD PARQUET


Wicanders are o moștenire care datează din 1868. Este parte a Amorim Cork Flooring, brand lider mondial în pardoseli pe bază de plută, prezent în peste 80 de țări din întreaga lume. Promisiunea sa este să ofere Pardoseli pentru Locuit, pregătite pentru viața reală, pentru casa și biroul nostru, pentru diferitele noastre ritmuri, pentru familia și animalele noastre de companie, pentru toate acele momente minunate și simple, dar uneori neașteptate, datorită durabilității și performanței parchetului Wicanders.

Colecțiile Wicanders Wood Parquet oferă o gamă largă de dimensiuni, caracteristici, finisaje și nuanțe de culoare personalizate pentru a se potrivi cu diferite stiluri și gusturi de mobilier. Te invităm să te inspiri pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru casa ta perfectă.

In colecțiile Wicanders Wood Parquet am dezvoltat o varietate largă de decoruri. Găsești alb sau culori deschise pentru a se potrivi cu tendința actuală a aspectului Scandinav pal pentru case elegante, alături de parchetul din lemn învechit și antichizat lucrat manual, plin de caracter, creând ambianțe expresive și incitante atât în interioare clasice, cât și ultramoderne. Plăcile tradiționale disponibile în finisaje și culori distinctive subliniază liniile curate și funcționalitatea, și conferă interiorului un aspect șic și elegant.

WICANDERS Wood Parquet înseamnă bunăstare, o alegere pentru viață!Indiferent dacă este răzuit de mână, periat sau cu foarte multe noduri - produsele artizanale din Colecțiile Wicanders Parquet sunt unice, cu rezistență și anduranță dovedită. Suprafețele lucrate manual conferă un aspect foarte natural, iar lucrările adiționale sporesc structura naturală pură a lemnului. Parchetul lucrat manual reprezintă o dovadă a lucrului făcut din dragoste!

Scrie o recenzie

NEW ORLEANS Stejar ABC Uleiat

NEW ORLEANS Stejar ABC Uleiat

Parchet din Lemn Triplu-Stratificat Stejar.
Dimensiuni: 15 x 190 x 1900 mm ( Full-Plank).
Selectie Lemn: ABC / 1 Lamela / Periat / Patina Alba / Finisat cu Ulei Natural
Imbinare Lock & Fold. Montaj Flotant sau prin Lipire
Grosime strat nobil de stejar - 4 mm.
Compatibil incalzire in pardoseala,R = 0.110 m2K/W
Ambalaj: 2,888 m2
*maxim 30% din placile din ambalaj pot fi din 2 bucati

21 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!