Modalitati de Plata

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza cu:

 - numerar la livrare in sistem ramburs la curier.

 - transfer bancar (ordin de plata).

 - online cu card bancar (debit sau credit).

 - numerar sau card bancar in showroom la ridicarea produselor.

Ramburs - produsele achizitionate se achita in momentul livrarii, factura se livreaza impreuna cu coletul, iar chitanta este emisa de agentul de curierat. Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator pentru comenzi de pana la 1.000 lei. Pentru comenzile ce depasesc 1.000 lei, costurile de transport vor fi suportate de catre vanzator.

Prin Banca - clientul achita produsele in baza unei facturi proforme. Livrarea se face numai dupa confirmarea platii (este necesara trimiterea OP-ului/Foii de Varsamant prin e-mail).

Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.

Plata in rate fara dobanda:
Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi:

 - CardAvantaj - Credit Europe:                  2, 4, 6, 10 rate fara dobanda

 - Star BT - Banca Transilvania:                  2, 4, 6, 8 rate fara dobanda

 - Bonus Card - Garanti Bank:                    2, 4, 6, 12 rate fara dobanda

 - Alpha Bank:                                          2, 4, 6, 12 rate fara dobanda                       

 - BRD Finance:                                        2, 4, 6, 12 rate fara dobanda


Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!