Modalitati de Livrare

Livrarea produselor se face prin curier sau firme de transport.

1. Livrare prin curier - se livreaza toate comenzile care au ca modalitate de plata  Ramburs si comenzile de pana la 5 colete care sunt achitate cu Card Bancar sau Virament Bancar / OP. Intr-o zi lucratoare sunt procesate si predate curierului toate comenzile plasate in ziua anterioara dupa ora 12.00 si pana in ziua curenta ora 12.00, acestea urmand sa fie livrate a doua sau a treia zi lucratoare, in functie de organizarea firmei de curierat. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile la livrare care depind exclusiv de firma de transport, noi putand garanta doar pregatirea coletelor si predarea acestora catre curier. 

2. Livrare prin firma de transport paletizat - este o modalitate de transport mult mai sigura din punctul de vedere al integritatii produselor comandate. Utilizam servicii de transport in regim paletizat pentru comenzile care contin mai mult de 5 colete, pentru mai putine colete, la solicitarea expres a clientului, dar conditia este ca plata sa se faca cu Card Bancar pe site sau cu OP (Transfer Bancar). Intr-o zi lucratoare se proceseaza si se predau firmei de transport comenzile plasate, cu plata confirmata, din ziua anterioara, acestea urmand sa fie livrate in 48 de ore (exceptand sambata si duminica).

Produsele comandate pot fi ridicate si din Depozitul nostru din Bulevadul Ghencea, Nr. 126-132 (incinta Home&Design Mall).


Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!