De unde vine CORKLINE

CORKLINE reprezinta un proiect nascut din pasiune. 

Ma numesc Dorin Rotaru, fondatorul si proprietarul companiei. Totul a inceput in anul 2009, cand, tanar fiind, simteam nevoia sa fac ceva care sa-mi aduca si bani, dar si placere in acelasi timp. Dupa mai multe studii, am descoperit un material miraculos - PLUTA - material utilizat pe scara larga in alte tari si aproape deloc cunoscut in Romania. Studiind proprietatile si avantajele unice ale PLUTEI, m-am indragostit de ea si asa a inceput totul.

CINE SUNTEM SI DE CE NOI?

Suntem dedicati domeniului in care activam. Avem in echipa doar oameni profesionisti, care cunosc materialul foarte bine, domeniile de aplicare si sunt in masura sa vina cu solutiile si recomandarile cele mai bune. Toti membrii echipei, precum si cei mai buni si activi dintre parteneri participa in mod regulat la conferinte, prezentari si training-uri organizate de cei mai importanti producatori de produse din pluta din Europa.

Participam anual la cursurile Amorim Academy in Porto, Portugalia, oranizate de Amorim Revestimentos, cel mai mare producator de pardoseli si lambriu din pluta din lume. Cursurile au trei module: marketing, tehnic si montaj. La aceste cursuri participa doar cei mai importanti distribuitori de produse din pluta din toata lumea.

O data la doi ani participam la Conferinta internationala Amorim Isolamentos in Lisabona, Portugalia, cel mai mare producator de Pluta Expandata. La conferinta sunt prezentate cele mai importante proiecte din lume in care se folosesc Placile din Pluta Expandata, eveniment la care desigur nu lipseste partea tehnica a tuturor proiectelor de succes finalizate. La aceasta conferinta participa distribuitori de produse din pluta din peste 30 de tari, evenimentul reprezentand cel mai imprtant flux de informatii obtinute prin schimb de experienta intre proiectele si aplicatiile din diferite tari.

Anual suntem invitati la cea mai mare Expozitie de solutii de placare pentru pardoseli - Domotex, organizata in Hanover, Germania, unde sunt expuse si prezentate cele mai noi tendinte din domeniu.

Suntem intr-o continua dezvoltare si cunoastere a produselor, facem ceea ce facem din pasiune.

CE PUTEM FACE PENTRU TINE

- Avem oameni pregatiti sa te ajute, sa-ti dea cel mai bun sfat si recomandare.

- Lucram cu cele mai mari case de Arhitectura si Design, proiecte din care va puteti inspira in amenajarea casei dvs.

- Avem cel mai mare showroom din tara unde sunt expuse exclusiv Produse din PLUTA, cea mai vasta gama de produse.

- Avem o suprafata generoasa cu destinatie depozit, astfel suntem in masura sa livram cele mai populare produse direct din stoc. 

- Avem contracte cu mai multe companii de transport si curierat, astfel reusim sa fim aproape de clientii din intreaga tara in timp redus.


Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!