Bol Materia TORNO

ACC-TORNO1

Compozitie: Pluta Aglomerata si Prinderi Metalice
Dimensiuni: Ø=160mm H=208mm
Se vinde la set de 4 bucăți.

Design: Inga Sempe

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

385,00 lei / BUC

TVA inclus

385,00 lei per BUC

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 4.00 BUC
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

TORNO

Cu un sistem de fixare care este și rigid și flexibil, TORNO este un vas detașabil și pentru depozitare care poate fi fixat oricând ai nevoie. Construit în formă de bol sau platou, acesta devine o piesă la îndemână pentru diverse obiecte care pupulează viața noastră zilnică. Ideal pentru golirea buzunarelor: chei, mărunțiș sau diverse alte lucruri pe care le folosești ( agrafe de hârtie, ghemuri de bumbac în baie sau lentile de vedere înainte de somn). 

Acestea pot servi și drept pedestal în miniatură sau platformă de prezentare pentru un trofeu câștigat. Inspirat din faptul că pluta absoarbe atât zgomotul cât și vibrațiile din impact, dimensiunile și conturul TORNO fac un loc bun pentru aterizări.

MATERIA - CORK BY AMORIM

PLUTA reprezintă creația proprie cea mai avansată a naturii. Compoziția și caracteristicile sale nu pot fi replicate de nimic făcut de om. Obținută din scoarța stejarului de plută - semnătura nativă a bazinului de vest al Mării Mediterane - pluta este o materie primă complexă, care nicesită prelucrare sau transformare minimă înainte de utilizare.

Reutilizabilă și complet biodegradabilă, ea este cea mai versatilă și sustenabilă materie primă din lume - ecologic, social și economic. Impermeabilă la lichide și gaze, elastică, compresibilă, foarte rezistentă și totuși ușoară și plutitoare, potențialul plutei ca material de vârf al secolulului XXI a fost realizat doar acuma, cu o Cercetare-Dezvoltare avansată care împinge limitele inventivității. 

Vârful acestui avânt pentru inovație îl reprezintă compania portugheză AMORIM, lider mondial în industria plutei. Pe lângă aplicațiile înalt tehnologice din aeronautică, construcții și industria de vinificare AMORIM conduce un proiect ambițios de descoperire de aplicații noi și neașteptate pentru plută. Fuzionând calitățile senzoriale unice și personalitatea materialului cu perspicacitatea acestuia în design, MATERIA este o colecție de obiecte care funcționează bine și se simt bine în casele și împreună cu stilurile de viață moderne.

Pure și ușoare, relevante și totuși modeste, comode și palpabile, aceste obiecte se vor integra fără probleme în locuința și în viața ta de zi cu zi. Naturale, simple, fresh și abile - răspund la nevoi simple și universale. Aceastea se încadrează într-un vid mic vacant din viața ta, lăsat acolo de o acțiune în așteptare să se întâmple, obiectiv pe punctul de a fi îndeplinit. Cu utilizare și funcționalitate intuitivă, MATERIA își va găsi locul în locuița și biroul tău, predictibilul și neașteptatul de zi cu zi.

Scrie o recenzie

Bol Materia TORNO

Bol Materia TORNO

Compozitie: Pluta Aglomerata si Prinderi Metalice
Dimensiuni: Ø=160mm H=208mm
Se vinde la set de 4 bucăți.

Design: Inga Sempe

11 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!