Bol Materia PARTE

ACC-PARTE

Compozitie: Pluta Aglomerata
Dimensiuni: 300 x 300 x 100 mm
Se vinde la set de 2 bucăți.

Design: Nendo

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

640,00 lei / BUC

TVA inclus

640,00 lei per BUC

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 2.00 BUC
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.500 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani

PARTE

Indiferent daca ești o persoană pesimistă sau optimistă, PARTE va lucra pentru tine. Rezistent la apă, ușor și durabil în același timp, raționalizat pentru o capacitate optimă și eleganță simplistă. Acest bol se va încadra perfect pe blatul tău din bucătărie, în baie sau pe masa de birou. Un design lejer aplicat unor forme curate înseamnă că PARTE poate fi configurat astfel încât să fie mai compatibil cu conținutul acestuia. 

Este necesară o simplă rotire a jumătăților, care stau împreună datorită unor magneți plasați strategic, inspirat de la o felie tăiată îngrijit din jumătatea unui măr, pentru a dezvălui simetria sa perfectă. PARTE reprezintă simplitatea și funcționalitatea a două părți egale.

MATERIA - CORK BY AMORIM

PLUTA reprezintă creația proprie cea mai avansată a naturii. Compoziția și caracteristicile sale nu pot fi replicate de nimic făcut de om. Obținută din scoarța stejarului de plută - semnătura nativă a bazinului de vest al Mării Mediterane - pluta este o materie primă complexă, care nicesită prelucrare sau transformare minimă înainte de utilizare.

Reutilizabilă și complet biodegradabilă, ea este cea mai versatilă și sustenabilă materie primă din lume - ecologic, social și economic. Impermeabilă la lichide și gaze, elastică, compresibilă, foarte rezistentă și totuși ușoară și plutitoare, potențialul plutei ca material de vârf al secolulului XXI a fost realizat doar acuma, cu o Cercetare-Dezvoltare avansată care împinge limitele inventivității. 

Vârful acestui avânt pentru inovație îl reprezintă compania portugheză AMORIM, lider mondial în industria plutei. Pe lângă aplicațiile înalt tehnologice din aeronautică, construcții și industria de vinificare AMORIM conduce un proiect ambițios de descoperire de aplicații noi și neașteptate pentru plută. Fuzionând calitățile senzoriale unice și personalitatea materialului cu perspicacitatea acestuia în design, MATERIA este o colecție de obiecte care funcționează bine și se simt bine în casele și împreună cu stilurile de viață moderne.

Pure și ușoare, relevante și totuși modeste, comode și palpabile, aceste obiecte se vor integra fără probleme în locuința și în viața ta de zi cu zi. Naturale, simple, fresh și abile - răspund la nevoi simple și universale. Aceastea se încadrează într-un vid mic vacant din viața ta, lăsat acolo de o acțiune în așteptare să se întâmple, obiectiv pe punctul de a fi îndeplinit. Cu utilizare și funcționalitate intuitivă, MATERIA își va găsi locul în locuița și biroul tău, predictibilul și neașteptatul de zi cu zi.

Scrie o recenzie

Bol Materia PARTE

Bol Materia PARTE

Compozitie: Pluta Aglomerata
Dimensiuni: 300 x 300 x 100 mm
Se vinde la set de 2 bucăți.

Design: Nendo

11 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!