Principalele 3 avantaje ale unei pardoseli din plută.

Principalele 3 avantaje ale unei pardoseli din plută.

  1.      Pardoseli din Plută pentru o izolație optimă.

 

Știați că 4 mm de plută de bună calitate au aceeași valoare de izolare termică cât un strat de beton de 15 cm? Prin urmare, pluta este un izolator termic excelent, având un efect pozitiv atât pentru confortul tău și al familiei tale cât și în facturile tale la energie. Granulele de plută rețin căldura vreme îndelungată, prin urmare, beneficiezi de un climat interior plăcut în orice moment.

 

În plus față de conservarea căldurii, pluta absoarbe foarte bine zgomotul. Nu este un lux de prisos dacă vă gândiți la copiii care se joacă sau la călcâiele încălțămintei care lovesc pe parchet. Pardoselile din plută asigură un calm maxim în căminul tău.

 

  1.      Pardoseli din Plută pentru orice spațiu.

 

Pluta este un produs 100% natural, foarte ușor de întreținut folosind produsele potrivite. Pereții sau pardoselile placate cu plută sunt la fel de ușor de tratat cu produsele de îngrijire și protecție. Avem o cameră umedă? Nicio problemă. Pluta este în mod inerent impermeabilă. Deci nu este o coincidență că pardoselile din plută sunt adesea văzute în băi și bucătării.

 

  1.      Pardoseli din Plută: confort optim la toate nivelurile.

 

Posesorii unui parchet din plută pot confirma acest lucru: confortul tău de trai este înzecit. Cine nu apreciază un contact moale și cald cu podeaua atunci când pășește desculț în baie? Și nu se oprește aici. Parchetul din plută este de asemenea benefic pentru coloană și încheieturi. Pluta amortizează forța care se formează în încheieturi în timpul mersului și absoarbe șocul. Rezultat: mai puțină presiune pe picioare, membre, articulații și spate.

 

Veți înțelege: pardoselile din plută înseamnă căldură, izolare, diminuarea zgomotului și contact moale și plăcut.

 

Ești impresionat de avantajele pardoselilor/parchetului din plută? Contactează-ne rapid pentru mai multe informații! – www.corkline.ro

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!