Wicanders Hydrocork detine clasificarea UPEC. Ce este UPEC?

Wicanders Hydrocork detine clasificarea UPEC. Ce este UPEC?

Pardoselile Wicanders deja pot fi utilizate in santiere cu clasificare UPEC in Franta. Organizatia CSTB a elaborat documentul tehnic de aplicare pentru colectia Hydrocork care permite utilizarea acesteia in santiere U3P3E2C2.

Aceasta certificare reprezinta accesul in proiecte publice in Franta (cum ar fi scoli, gradinite, spitale sau birouri administrative), dar si in hotele si birouri de mari dimensiuni. Legislatia Franceza solicita aceasta clasificare pentru toate produsele care urmeaza a fi utilizate in cladirile publice.

Wicanders poate utiliza colectia Hydrocork in toate aceste amplasamente. Hydrocork, lansat in 2015, reprezinta o solutie de placare a pardoselilor care are in compozitie un strat de PLUTA care asigura confort in timpul mersului si reducerea zgomotului, fiind in acelasi timp si impermeabil. Finisat cu un strat de uzura de 0,55mm, poate fi folosit inclusiv in spatii comerciale cu trafic intens. Hydrocork reprezinta solutia ideala pentru orice tip de spatiu, rezidential sau comercial, fiind si foarte simplu de instalat.

Hydrocork a fost utilizat in spatii cu trafic (cum ar fi hotele si birouri) in toata lumea. Acest suport a permis produsului sa cucereasca increderea birourilor de arhitectura in Franta si a ajutat in pozitionarea acestuia intr-o maniera stabila si durabila in piata de specialitate.

Ce este UPEC?
U: Rezistenta la Uzura
P: Rezistenta la Intepare
E: Rezistenta la Apa
C: Rezistenta la Patare si Produse Chimice

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!