PLUTA EXPANDATA DECORATIVA MDFACADE PENTRU PLACARI APARENTE EXTERIOARE

PLUTA EXPANDATA DECORATIVA MDFACADE PENTRU PLACARI APARENTE EXTERIOARE

Un proiect de placare aparenta integrala cu Placi din PLUTA Naturala Expandata marca Amorim. Viitorul vine cu materiale revolutionare naturale cum sunt placile aglomerate din PLUTA expandata: impact favorabil asupra naturii, proces industrial 100% natural, reducerea consumului de energie, suporta variatii mari de temperatura, durabilitate nelimitata si 100% material reciclabil. Un material sustenabil pentru constructii sustenabile. 

Pozele reprezinta un proiect recent de placare aparenta exterioara cu placi din pluta expandata MDFacade 3D.

MDfacade reprezinta o gama speciala de placi din pluta expandata dezvoltata de Amorim Isolamentos, cu performante tehnice superioare, pentru placari aparente exterioare, precum si pentru placarea aparenta a peretilor si a tavanelor la interior.

Placile din Pluta Expandata MDFACADE, un produs inovativ creat de Amorim Isolamentos, sunt recomandate pentru placarile aparente exterioare si au ca si proiect de referinta fatada principala a Pavilionului Expo 2000 al Portugaliei din Hannover - Arhitecti Alvaro Siza si Souto Moura - localizat in Coimbra din anul 2002 fara nici o anomalie aparenta... De-a lungul timpul Amorim Isolamentos a adunat un portofoliu impresionant in Portugalia si in toata lumea, portofoliu care demonstreaza performantele superioare si rezistenta in timp a materialului. 

Istoria Pavilionului Expo 2000 al Portugaliei, desi relativ recenta, ne asigura ca durabilitatea materialului expus aproape de 20 ani la conditiile climaterice reale, ca si in alte proiecte, este de cel putin 50 Ani, si ce este mult mai important - fara sa-si diminueze din performante.

Avantaje de necontestat:

  • Izolatie termica si acustica excelenta
  • Comportament excelent intr-un interval mare de temperaturi (-180 °C la +120 °C)
  • 100% proces industrial natural fara nici un aditiv
  • 100% reciclabil
  • CO2 negativ - Stejarii de Pluta absorb mai mult dioxid de carbon decat se elimina in tot procesul de productie si aprovizionare.

Specificatii Tehnice:

  • Densitate: +/- 130 kg/m3
  • Conductivitate Termica: λ = 0,043 W/m°C
  • Rezistenta la compresiune la 10%: 220 KPa
  • Absorbabilitate de apa prin imersiune partiala: 0,17 kg/m2
  • Rezistenta la Foc: EuroClasa E

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!