CASA „LENTĂ” ȘI PARDOSELILE DIN PLUTĂ

CASA „LENTĂ” ȘI PARDOSELILE DIN PLUTĂ

CASA „LENTĂ” ȘI PARDOSELILE DIN PLUTĂ

 

Casa „Lentă” – pardoselile din plută oferă beneficii multiple în provocările vieții de zi cu zi, stres, ritm alert, fără să ne rezervăm momente pentru a aprecia micile plăceri oferite de viață...

Ceva cu care ne putem identifica cu toții. Mișcarea „Lentă” apare ca o întrebare la această viață accelerată, oferind căi de a ne bucura de orice secundă, de a ne bucura de tot ce ne înconjoară și de a ne ajuta să găsim pace și să ne redobândim energia. Pe scurt, să ne facă să ne simțim bine. Filozofia „Lentă” sugerează că noi ne trăim viețile mai calm, utilizând resursele naturale care ne înconjoară într-un mod sustenabil și responsabil. Pentru a ne bucura de natură, trebuie să alegem materiale care au efect pozitiv pentru sănătatea noastră. Filozofia „Lentă” a intrat acum și în industria construcțiilor și de design, odată cu mișcarea Caselor „Lente”.

 

O Casă „Lentă” oferă liniște, relaxare, și bunăstare locuitorilor săi. Este în armonie perfectă cu mediul înconjurător, utilizând toate resursele într-un mod eficient, protejându-ne de tulburări.

 

Pardoselile Wicanders urmează această tendință naturală și sustenabilă, utilizând PLUTA ca factor de diferențiere.

 

PLUTĂ din Peninsula Iberică pentru o Casă „Lentă” confortabilă

 

PLUTA se evidențiază în acest context de respectare a materialelor naturale si versatile. Peninsula Iberică este cel mai mare producător din lume de plută. Conform APCOR (Asociația Portugheză a Plutei), Portugalia și Spania produc 80,1% din volumul global de plută. Wicanders reprezintă cel mai mare exponent de pardoseli care deține avantaj în domeniul plutei, adăugând varietate, versatilitate si frumusețe.

 

După ani de cercetare și dezvoltare, Wicanders a creat produse exclusive datorită tehnologiei proprii Corktech. Corktech utilizează o structură multi-stratificata care combină tehnologii de ultimă oră cu proprietățile naturale nemaipomenite ale PLUTEI. Drept rezultat, produsele Wicanders oferă patru forme de confort: mai multă liniște, izolație termică naturală, mai mult confort în timpul mersului și rezistență la impact.

 

PLUTA este scoarța Stejarului de Plută, Quercus Suber, prezent cu preponderență în Peninsula Iberică cu o origine care s-a pierdut în timp. Este o materie primă naturală și nobilă care, combinată cu cele mai moderne tehnologii, permite crearea de soluții uimitoare pentru placarea pardoselilor. Gama de decoruri Wicanders începe de la aspectul natural al PLUTEI, la lemn și piatră cu texturi sincronizate.

 

Datorită abilității sale unice de absorbție a impacturilor și a vibrațiilor, PLUTA oferă o experiență extraordinară în timpul mersului pe ea. Pardoselile din PLUTĂ reduc oboseala și impactul negativ al pașilor asupra încheieturilor. Mai mult de atât, pardoselile din PLUTĂ oferă o suprafață caldă la atingere. Această izolație termică naturală ajută la menținerea unei temperaturi optime pe tot parcursul anului, care se transpune in economii cu energia.

 

Pentru viața de zi cu zi, Wicanders a dezvoltat Hydrocork, un produs care combină avantajele PLUTEI cu o pardoseală impermeabilă care poate fi instalată în toate camerele din aceeași casă, incluzând bucătăriile și băile. Hydrocork are o gama de decoruri care se pretează la orice stil, doar ca să ne ajute să o luăm mai ușor și să ne bucurăm de casa noastră.

 

Pardoselile Wicanders și Filozofia „Lentă” sunt aliații perfecți în reconcilierea timpului, a sănătății și a confortului.

2 Comentarii

  • Avatar
   Dida Aurelia
   apr 4, 2019

   Poate fi folosită și în cazul încălzirii electrice în pardoseală?

  • Avatar
   CORKLINE
   mai 8, 2019

   Da. Pardoselile din pluta sunt agrementate pentru utilizare pe pardoseli incalzite.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!