Black Cement Standard

MUCFBCE01

Utilizare: placare pereți interiori sau exteriori
Compoziție: compozit din beton flexibil
Dimensiuni: 1.000 x 490 mm
Grosime: 2,5-3 mm
Instalare: adeziv cement sau de contact
Caracteristici speciale: rezistență la foc, microorganisme, umiditate, îngheț și dezgheț și insecte

Mai multe detalii

Livrare 4-6 Saptamani

300,00 lei / M2 TVA inclus

300,00 lei per M2

(nr. cutii/ambalaje)

Introdu necesarul de material iar noi iti vom calcula cate cutii ai nevoie sa comanzi
O cutie are 4.90 M2
  •  Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare Clasificare A+ privind Calitatea Aerului in Spatii Interioare
  • Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.000 LEI Transport Rapid si Gratuit pentru comenzi mai mari de 1.000 LEI
  • Plata in Rate fara Dobanda Plata in Rate fara Dobanda

Adauga la lista dorintelor

Termen de LivrareLivrare 4-6 Saptamani
Tip MontajLipit
Dimensiuni1.000 x 490 mm
Grosime2.5-3 mm
Spatii UmedeDa
UtilizareInterior si Exterior

CONCRETE FLEX este o colecție prietenoasă cu mediul și sustenabilă care redefinește aspectul de beton, atât pentru aplicațiile interioare cât și pentru cele exterioare. Această colecție are un aspect industrial splendid fiind și extrem de sofisticat în același timp. Aceasta este obținută dintr-un compozit de beton flexibil și proprietăți tehnice inovative. Plăcile sunt flexibile și ușoare, cu stabilitate dimensională sporită. Colecția este rezistentă la foc, microorganisme, umiditate, îngheț și dezgheț și insecte. Aceste caracteristici unice fac această gamă de produse cu adevărat unică pe piață.

DIMENSIUNI: 1.000 x 490 x 2,5-3 mm
INSTALARE: adeziv cement sau de contact

Despre MURATTO

Muratto® este unul dintre cele mai premiate branduri de design decorativ natural, de origine Portugheză. Cu un profil care se distinge prin dinamism și inovație, compania a apărut în anul 2013, cu scopul de a oferi soluții orbitoare de placare. Focusați în a fi o gură de aer proaspăt în proiectarea de finisaje pentru placări, Muratto® este ghidat de o viziune care se focusează pe o creștere sustenabilă, bazându-se pe patru valori principale: Stil de Viață Natural, Design, Sustenabilitate și Confort Interior.

De ce Design Decorativ Natural?

Mai mult decât oricând, sustenabilitatea reprezintă o preocupare globală în zilele noastre, care are de fapt un impact imens asupra tuturor ariilor de business. Astfel, Muratto® are ca principiu să intervină în această problemă importantă, dezvoltând acest interes de la baza fiecărui proces. De fiecare dată cînd o acțiune sau produs sunt gandite, prima preocupare constă în faptul că întregul proces de creație pornește de la o bază de materii prime naturale, care conferă produsului caracteristici ecologice pentru utilizatorii săi viitori. Menținerea unei atitudini pozitive în această chestiune reprezintă un punct cheie pentru Echipa Muratto®, care este dedicată să lucreze către o lume mai sustenabilă.

Scrie o recenzie

Black Cement Standard

Black Cement Standard

Utilizare: placare pereți interiori sau exteriori
Compoziție: compozit din beton flexibil
Dimensiuni: 1.000 x 490 mm
Grosime: 2,5-3 mm
Instalare: adeziv cement sau de contact
Caracteristici speciale: rezistență la foc, microorganisme, umiditate, îngheț și dezgheț și insecte

3 PRODUSE ASEMANATOARE

Produsul a fost adaugat cu succes la compararea produselor!